Muistilista Lahja
Panier (tyhjä) 0
Ostoskorisi on tyhjä
valikko
Hyödynnä erikoistarjouksemme!
 päivää  jour  :  :
60% alennus tuotteistamme!

Timanttitrilogia

La timanttitrilogia on asetettu kolmella upealla timantilla. Sillä on erittäin suuri merkitys.

Tällä flash-alennuksella voit ostaa sellaisen erittäin edulliseen hintaan ja ehkä tarjota sen yllättääksesi morsiamesi!

Valitse kaikista korusormukset, timanttitrilogia-rengas on vähän kuin valitsisit ainutlaatuisen tyylisen pasianssin, joka tekee eron muiden välillä. Se on timanttisormus että päätämme merkitä elämämme tärkeimmän päivän. Se on koruista ostettu pasianssi hänen ainutlaatuisesta rakkaudestaan

Aktiiviset suodattimet

Trilogy-sormukset ovat erittäin jalo, mutta myös melko kallis koru. Mikset hyödyntäisi -60 % flash-tarjouksemme ja tarjoa itsellesi sellainen? Timanttitrilogiasormus on täydellinen asuste asuusi ja lisäksi ne eivät ole niin kalliita!

Trilogian soittojen takana

Antwerpenin kiillotettujen kiillotettujen timanttien maailmanmarkkinoiden ykkönen Directglobe Group on erikoistunut 1 vuoden ajan timanttien tuotantoon ja myyntiin Amerikan ja Euroopan markkinoilla. Ryhmä on läsnä ammatin risteyksessä: Pariisi, Antwerpen, New York, Montreal, Lontoo, Ramat Gan (Israel). Directglobe Group on kaikkien timanttialan ammattilaisten, jalokivikauppiaiden, jalokivikauppiaiden, tukkukauppiaiden tai valmistajien kumppani ja tekee yhteistyötä kolmen suurimman timanttipörssin kanssa. Hänen ammattitaitonsa ansiosta hän on jo saavuttanut 45 asiakkaan luottamuksen Ranskassa ja 1950 asiakkaan luottamuksen muualla maailmassa.

Konsernin hengen ja johdonmukaisuuden lisäksi Directglobe on läsnä kaikilla timanttiketjun tasoilla ja investoi jatkuvasti uusien tuotantoteknologioiden tutkimukseen ja kehittämiseen. Raakatimanttien suuria määriä ostaminen lähteestä ja korkea tekninen tuotanto mahdollistavat sen, että se voi harjoittaa parhaita hintoja korkealaatuisille timanteille.

Promossa

lecentredudiamant korut korut liittoutumat sormukset jalokivet pasianssi kihlas häät

IM-15-501

2 280 909,84 US $ -50%

1 140 454,92 $US

Kaikki tuotteet kampanjassa

Myydyimmät

Kaikki myydyimmät
lähellä

toivomuslista