Muistilista Lahja
Panier (tyhjä) 0
Ostoskorisi on tyhjä
valikko
Hyödynnä erikoistarjouksemme!
 päivää  jour  :  :
60% alennus tuotteistamme!

Timanttiliitto

Käytä tämä ainutlaatuinen tilaisuus hankkiatimantti vihkisormus unelmistasi ja anna se rakkaallesi!

Älä anna kohtuuttomien hintojen muodostaa kiilaa sinun ja seremonian väliin, josta olet aina haaveillut!

Timantti-vihkisormukset, olivatpa ne sitten kultainen vihkisormus tai platina vihkisormukset ovat osa arvokkaita koruja, joita ostamme vilpittömästi. Kaikkien mukana koruissa löydetyt liittoutumat, on yksi yksinkertainen tai erittäin monimutkainen timantti, joka merkitsee ikuista rakkautta ikuisesti

Aktiiviset suodattimet

Upeat vihkisormuksemme saavat sinut unelmoimaan? Mikset hyödyntäisi -60 % flash-tarjouksemme ja tarjoa itsellesi sellainen? Nämä vihkisormukset sopivat täydellisesti hääseremoniaasi ja lisäksi edulliseen hintaan, hyödynnä se!

Timanttivihkisormusten takana

Antwerpenin kiillotettujen kiillotettujen timanttien maailmanmarkkinoiden ykkönen Directglobe Group on erikoistunut 1 vuoden ajan timanttien tuotantoon ja myyntiin Amerikan ja Euroopan markkinoilla. Ryhmä on läsnä ammatin risteyksessä: Pariisi, Antwerpen, New York, Montreal, Lontoo, Ramat Gan (Israel). Directglobe Group on kaikkien timanttialan ammattilaisten, jalokivikauppiaiden, jalokivikauppiaiden, tukkukauppiaiden tai valmistajien kumppani ja tekee yhteistyötä kolmen suurimman timanttipörssin kanssa. Hänen ammattitaitonsa ansiosta hän on jo saavuttanut 45 asiakkaan luottamuksen Ranskassa ja 1950 asiakkaan luottamuksen muualla maailmassa.

suodata

Puhtaus

Puhtaus

Väri

Väri

Paino

Paino

Muoto

Muoto

Metalli

Metalli

Promossa

lecentredudiamant korut korut liittoutumat sormukset jalokivet pasianssi kihlas häät

IM-15-501

2 280 909,84 US $ -50%

1 140 454,92 $US

Kaikki tuotteet kampanjassa

Myydyimmät

Kaikki myydyimmät
lähellä

toivomuslista